Stona de Cel

El teu espai de relax a Mollet del Vallès.

Tècniques Manuals

Una sessió de massatge o de teràpia, es converteix en la fusió de les diferents tècniques, adequant el meu treball a les necessitats de cada persona. No hi ha dues persones iguals, per això no hi ha dos sessions iguals. 

L’objectiu final: millorar la salut i el benestar general.


Técniques manuals:  Massatge Ayurvèdic. Quiromassatge. Tècnica de Massatge esportiu, descontracturant, relaxant... Cyriax, Tui-Na, Massatge terapèutic, Massatge energètic, Reflexologia, Drenatge limfàtic.

Massatge relaxant

Massatge de cos complet, amb olis vegetals i essencials. Per equilibrar energies, relaxar profundament cos i ment, recuperar forces i eliminar tensions.


Durada: 50 minuts.

Preu: 40€

Massatge terapèutic (descontracturant, quiromassatge...)

Indicat per eliminar o reduir dolències físiques. 

Elimina i alleuja el dolor, contractures, lumbàlgies, ciática, dolor cervical, tensió muscular, tendinitis.   

 Mes informació...

Durada: 50 minuts.   

Preu: 40€


Massatge neuro-relaxant.

És una teràpia manual amb un gran efecte relaxant sobre el sistema nerviós en general. Reequilibra energèticament l'organisme, tant a nivell físic com emocional. S'utilitza una estudiada combinació d'olis essencials, per aconseguir la màxima relaxació. En una primera part es realitza un massatge pla sobre cames, esquena, cervicals i cap, a més de lleugeres pressions en punts específics on s'acumula una major quantitat de tensió, acompanyat amb olis de sensació i aroma únic i una segona part energètica que inclou tècniques de respiració, wave ... l'objectiu principal és fer un reajustament al sistema nerviós, a més d'actuar sobre les funcions físiques, relaxant i distenent la musculatura. Ideal per calmar estats d'estrès i alleujar tensions acumulades i restaurar la serenitat i relaxació mental.

 Durada: 50 minuts Preu: 65 €

Massatge Bio-emocional


Adreçat, principalment, a persones sanes, que no sofreixen cap lesió concreta o contractures musculars. Massatge sensitiu que alleuja les conseqüències psicofísiques, (les físiques i les emocionals) que genera l'estrès. Mitjançant el tacte conscient i una gran dosi de tendresa, es produeix una integració del corporal amb l'emocional descarregant així les tensions pròpies de la vida quotidiana.   Mes informació...


Durada: 80 minuts. 

Preu: 80€

Reflexología podal

La reflexologia podal és una tècnica que treballa a partir de punts reflexos del peu. Aquests punts representen els òrgans del cos i els diferents sistemes. Mitjançant l'estimulació manual d'aquestes zones es calma el dolor, facilita l'eliminació de toxines, prevé algunes malalties.


Durada: 50 minuts.

Preu: 40€


Stone-Ayurveda 

Descobreix un nou massatge, fusió de l'antic art de l'Ayurveda amb l'energia de les pedres volcàniques. Per a una renovada harmonia entre cos i ment, sota el toc d'unes mans expertes. Abandona't en intenses sensacions d'energia sensual sota el plaer de l'aromateràpia. Elimina tot l'estrès en un viatge on seràs el protagonista d'una experiència única. 

Relaxa el teu cos, allibera la teva ment i desperta els teus sentits.

Durada: 50 minuts.     

Preu: 57€


Massatge Ayurvèdic

Tres elements constitueixen l'ésser (Vata, Pitta, Kapha) que es combinen, fent de cadascun de nosaltres un ésser únic i especial que, precisa tractaments individualitzats. Després d'una sessió de massatge experimentes una sensació de profunda relaxació, un benestar general. En aquest massatge es fan servir olis vegetals i essencials, segons els principis de l’aromateràpia

Un petit qüestionari, ens ajudarà a determinar el teu dosha: Vata-Pita-Kapha. En funció del resultat escolliré els olis essencials i tractament adequats.    Mes informació...

Durada: 50 minuts.     Preu: 50€      -        Durada: 100 minuts.     Preu: 80€