Stona de Cel

El teu espai de relax a Mollet del Vallès.

Tècniques Energètiques

Una sessió de massatge o de teràpia, es converteix en la fusió de les diferents tècniques, adequant el meu treball a les necessitats de cada persona. No hi ha dues persones iguals, per això no hi ha dos sessions iguals. 

L’objectiu final: millorar la salut i el benestar general.


Tècniques energètiques: Tècnica metamòrfica, Reiki, Tapping, Meditació profunda...

REIKI (Teràpia de sanació per imposició de mans)

El Reiki és una teràpia mil·lenària japonesa per curar a través de la imposició de les mans. Canalitza l'energia vital per a la curació de la ment, el cos i les emocions.

Reiki arriba als estats més profunds de la malaltia, sanant la part física, mental, emocional i espiritual del pacient. El Reiki també s'utilitza com una teràpia de suport a altres o a tractaments de medicina convencional.  

Mes informació...

Durada: 50 minuts.  -   Preu: 40€

Tècnica Metamórfica

La Tècnica Metamòrfica o Massatge Metamòrfic és una teràpia de sanació i transformació basada en l'accés d'un mateix a l'autocuració i al creixement personal.

La tècnica metamòrfica actua en profunditat anant a l'arrel del problema físic o emocional, permetent que l'emoció o el patró de conducta que ha creat el desequilibri, es manifesti i sigui sanat. Actua sobre el conjunt energètic de l'individu buscant la relaxació física i mental i l'equilibri emocional. La Tècnica Metamòrfica és una eina molt útil per solucionar traumes inconscients recents o antics, des de la concepció fins al moment actual. S'aplica amb un lleu toc sobre les àrees dels reflexos espinals dels peus, mans i cap.

Durada: 50 minuts.   -     Preu: 40€