Stona de Cel

El teu espai de relax a Mollet del Vallès.

Stona de cel, centre de massatges i teràpies naturals, és present a les fires més importants d'artesania per apropar el producte als seus clients en tots els racons de Catalunya.

Durant l'any, a diferents poblacions de Catalunya s'organitzen fires i mercats de diferents temàtiques i Stona de Cel hi estarà present oferint els seus productes cosmètics naturals, sabons naturals, coixins de termoteràpia, i molts productes més. En el calendari es mostren les fires i mercats que participa Stona de Cel.


Vine a visitar-nos i coneix els nostres productes!

Stona de cel, centro de masajes y terapias naturales,  està presente en las ferias más importantes de artesanía para acercar el producto a sus clientes en todos los rincones de Catalunya.

Durante el año, en diferentes poblaciones de Cataluña se organizan ferias y mercados  de distintas temáticas y Stona de Cel estará presente ofreciendo sus productos cosméticos naturales, jabones naturales, cojines de termoterápia, y muchos productos más. En el calendario se muestran las ferias y mercados que participa Stona de Cel.

¡Ven a visitarnos y conoce nuestros productos!

Properes  fires - Próximas ferias

fira - feria
 Població - población
 data - fecha
Fira de la Ramona
  Banyoles
09 de setembre
Fira de la Ramona
  Banyoles
11 de setembre
Fira d'artesans
 Mollet del Vallès
del 14 al16 de setembre
  Fira de Calella i Baix Maresme
   Calella de la Costa
del 21 al 24 de setembre  
Fira del Llaminer
 Vilanova del Vallès
6 i 7 d'octubre
 Fira de la Ramona
  Banyoles
12 d'octubre