Stona de Cel

El teu espai de relax a Mollet del Vallès.

Stona de cel, centre de massatges i teràpies naturals, és present a les fires més importants d'artesania per apropar el producte als seus clients en tots els racons de Catalunya.

Durant l'any, a diferents poblacions de Catalunya s'organitzen fires i mercats de diferents temàtiques i Stona de Cel hi estarà present oferint els seus productes cosmètics naturals, sabons naturals, coixins de termoteràpia, i molts productes més. En el calendari es mostren les fires i mercats que participa Stona de Cel.


Vine a visitar-nos i coneix els nostres productes!

Stona de cel, centro de masajes y terapias naturales,  està presente en las ferias más importantes de artesanía para acercar el producto a sus clientes en todos los rincones de Catalunya.

Durante el año, en diferentes poblaciones de Cataluña se organizan ferias y mercados  de distintas temáticas y Stona de Cel estará presente ofreciendo sus productos cosméticos naturales, jabones naturales, cojines de termoterápia, y muchos productos más. En el calendario se muestran las ferias y mercados que participa Stona de Cel.

¡Ven a visitarnos y conoce nuestros productos!

Properes  fires - Próximas ferias

fira - feria
 Població - población
 data - fecha
Fira de la Ramona
  Banyoles
17 de juny
  Fira de la Ramona
   Banyoles
   24 de juny
Fira de la Ramona
 Banyoles
01 de juliol
Fira de la Ramona
 Banyoles
15 de juliol 
 Mercat del Comte Arnau
   Sant Joan de les Abadesses
29 de juliol
Fira de la Ramona
  Banyoles
05 d'agoost